Moluks-Indonesische kookworkshop succes
- Het receptenmapje
- Vooral veel aardappels schillen en dan in kleine reepjes snijden.
- Van alles voor de sambal goreng kentang kering.
- Willy schuift even aan
- Beetje knoeien met koenjit
- Schoonmaken en vijzelen
- Van alles voor de atjar
- Beginnen met uien en knoflook
- Van alles voor de Sayur Lodeh
- Beetje kletsen tussendoor
- Beetje proeven tussendoor
- Al aardig veel gesneden
- Gaat goed
- Kijk maar
- What next?
- Alles voor gado gado
- Gelukt
- Samen klein maken
- Gewoon door met klein maken
- Alles voor de Frikadel bloemkool en dan frituren
- Mag nog iets bruiner
- Interview met Esther
- Wat vind jij?
- Even buurten
- Lekker bezig
- Stukje verder
- Kip wokken voor bij de nasi
- Nasi gaat lukken
- Tussendoor aan de klets met Willy
- Even wachten totdat alle gerechten klaar zijn
- Warm houden totdat alle gerechten klaar zijn
- Het resultaat
- Totaal plaatje
- Aan tafel! Fantastisch gezamenlijk resultaat.
Bruisend plezier bij het bereiden van de verschillende gerechten en explosie van smaken tijdens de geweldige Moluks-Indonesische kookworkshop onder leiding van Willy Nanlohij. Willy is lid van Herenboeren Usseler Es en daar onder meer actief in de Kookgroep.
Veertien Herenboeren gingen in onze educatie-kapschuur aan de slag met snijden, hakken, vijzelen, marineren, bakken en frituren, kruiden en mengen.
Na de noeste arbeid werd de tafel gedekt om samen te genieten van al het lekkers.
Een en al smaakexplosies!