Word Herenboer

Word Herenboer

Als deelnemer van de Herenboerderij in Assen, investeer je eenmalig 2000 euro (1000 euro voor een alleenstaande). Dit inschrijfgeld/aandeel dient als investering in de boerderij. Daarnaast betalen we maandelijks met elkaar de lopende kosten. Voor 2021 is het bedrag vastgesteld op 35 euro per mond/per maand zonder vlees en 52 euro per mond/per maand inclusief vlees.

Hiervoor ontvangen we ook met z’n allen de opbrengst van het land en wordt er wekelijks uitgifte gedaan van wat er die week is geoogst en/of in opslag ligt.

Deelnemers zijn aandeelhouder van de herenboerderij. Via de algemene ledenvergadering kun je stemmen over het teeltplan, investeringen en andere belangrijke beslissingen die het bedrijf aangaan. En uiteraard krijg je wekelijks puur eten.

500 monden is het maximum wat de grond van 20 hectare aankan
zonder dat deze wordt uitgeput en is tegelijk ook het voordeligst voor alle deelnemers.

Op dit moment zitten we met het huidige aantal leden op deze 500 monden, zodat er een ledenstop is. Er is een (kleine) wachtlijst waar u zich voor kunt aanmelden.

Formulier om op de wachtlijst van de coöperatie te komen

Door het invullen van onderstaand formulier (knop) komt u op wachtlijst van de coöperatie Herenboeren Assen U.A. te staan. Bij mutaties worden mensen benaderd of ze lid willen worden in volgorde van aanmelding voor de wachtlijst.

Wij verzoeken u vriendelijk voordat u zich aanmeldt de statuten en het huishoudelijk reglement goed door te lezen:

Mee doen?

Op de hoogte blijven?

Via onze nieuwsbrief informeren wij over onze activiteiten, de status van onze Herenboerderij en wetenswaardigheden. Wil je ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Herenboeren Assen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief door dit aan te vinken op onze contactpagina. Daar kun je ook eventuele andere vragen of opmerkingen kwijt. Aan het eind van iedere nieuwsbrief vind je een link zodat je je weer af kunt melden.

Vorige nieuwsbrieven lees je hier.