Word Herenboer

Word Herenboer

Als deelnemer van de Herenboerderij in Assen, investeer je eenmalig 2000 euro (1000 euro voor een alleenstaande). Dit inschrijfgeld/aandeel dient als startkapitaal voor de boerderij. Daarnaast neem je wekelijks een pakket voedsel af voor ongeveer 10 euro per persoon. Als gezin van 4 personen kun je besluiten wekelijks 4 pakketten af te nemen en betaal je ongeveer 40 euro per week. Van deze bijdrage worden de lopende kosten betaald. Vegetariërs krijgen een pakket zonder vlees en betalen ook een lager bedrag. 

Deelnemers zijn voor 1/200ste aandeelhouder van de herenboerderij. Via de algemene ledenvergadering kun je stemmen over het teeltplan, investeringen en andere belangrijke beslissingen die het bedrijf aangaan. En uiteraard krijg je wekelijks puur eten.

Intentieverklaring lid worden coöperatie

Door het tekenen van een intentieverklaring geef je aan dat je bereid bent lid te worden van de nog op te richten coöperatie Herenboeren Assen.

500 monden is het maximum wat de grond van 20 hectare aankan
zonder dat deze wordt uitgeput en is tegelijk ook het voordeligst voor alle deelnemers.

Je kunt hier de intentieverklaring met de voorwaarden inzien. Enthousiast? Mail de ingevulde en getekende versie naar assen@herenboeren.nl.

Mee doen?

Download hier de intentieverklaring.

Mail de ingevulde en getekende versie naar assen@herenboeren.nl.

Op de hoogte blijven?

Via onze nieuwsbrief informeren wij over onze activiteiten, de status van onze Herenboerderij en wetenswaardigheden. Wil je ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Herenboeren Assen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief door dit aan te vinken op onze contactpagina. Daar kun je ook eventuele andere vragen of opmerkingen kwijt. Aan het eind van iedere nieuwsbrief vind je een afmeldlink om je weer uit de lijst te schrijven.

Vorige nieuwsbrieven lees je hier.