Samenwerkingsovereenkomst met Herenboeren Nederland ondertekend

Op 13 maart jl. heeft de Stichting Herenboeren Assen weer een belangrijke stap gezet in het traject naar het realiseren van een Herenboerderij in Assen. Op die dag is namelijk de officiële samenwerkingsovereenkomst met Herenboeren Nederland getekend. Met het tekenen van deze overeenkomst krijgen de goede intenties van zowel de lokale stichting als Herenboeren Nederland een formeel karakter. In de gesloten samenwerkingsovereenkomst staat onder meer dat de stichting het concept van Herenboeren onderschrijft en in de geest van dit concept aan de slag gaat. Alle kennis die lokaal wordt opgedaan, is ook beschikbaar voor Herenboeren Nederland. Maar omgekeerd geldt dat ook dat alle relevante kennis die er landelijk is, ook voor ons beschikaar komt. De ondertekening had een feestelijk tintje en namens Herenboeren Nederland was de heer Henk Vroom speciaal afgereisd naar Assen om de overeenkomst te ondertekenen. Namen de Herenboeren Assen tekende het bestuur van de stichting in aanwezigheid van bijna de gehele kartrekkersgroep
P1010142

Deel dit bericht: