Herenboerderij Hof van Rhee officieel geopend

Bijna 250 herenboeren, -boerinnen en -kinderen kwamen vrijdag 27 augustus (2021) samen om de opening te vieren van onze herenboerderij op Rhee. Eindelijk was het zover. Voor het eerst sinds de oprichting in november 2020 konden we samenkomen en werd Hof van Rhee officieel geopend. Onder enthousiast applaus van alle aanwezigen reden boer Henk en voorzitter Mariska de trekker door het kleurrijke lint van de oprijlaan en namen ze het terrein officieel in gebruik.

Harry Wesseling reisde namens Herenboeren Nederland af naar zijn geboortegrond om ons te feliciteren. Hof van Rhee is de tiende actieve Herenboerderij en de Herenboerenbeweging blijft groeien: momenteel lopen er in heel Nederland 34 initiatieven.

De andere initiatieven wensen we allemaal zo’n mooie start toe als de onze. Met al een aantal maanden heerlijke groentes van het land en uit de kas, en de komst van koeien en kippen in het verschiet. De twee kapschuurtjes die gebouwd gaan worden en alle mooie toekomstplannen die er liggen. Allemaal om onze boerderij tot een plek te maken waar het goed toeven is voor mens en dier.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog een tijdje gezellig nagepraat, waarbij de weergoden ons gunstig gezind waren. Een mooie mijlpaal weer voor Herenboeren Assen.

Deel dit bericht: