Wat gebeurde er in oktober 2021

Brandrode runderen van Boeren in het bos uit Nijeberkoop arriveren op Hof van Rhee.Een vriendelijk, vruchtbaar en oersterk Hollands ras.

De kippen (ras Lohman brown) zijn ook gearriveerd en hebben een mooie kipcaravan tot hun beschikking. Ondertussen mooie pompoenen geoogst. De fundering van de schuren is gelegd en de leidingen voor het water en de elektra liggen.

De koeienweide is ingezaaid met kruidenrijk grasland en om de biodiversiteit verder te verhogen zijn er vele meters langs de percelen ingezaaid met een biologisch bloemenmengsel. Zal ook zeker de aantrekkelijkheid om er te vertoeven vergroten!

En de eerste schuur krijgt vorm. In totaal komen er 2.

Runderen komen aan op Hof van Rhee

Kippen in de kipcaravan

Kennismaken met de runderen

Deel dit bericht: