Open dag Hof van Rhee 16 september a.s.

achterkant-a5-hvr-flyer-kl

Zaterdag 16 september a.s. houdt Herenboeren Assen open dag op de boerderij Hof van Rhee. Je bent welkom van 10.30-16.00 uur.

Eerst even iets over het concept Herenboeren: deze organisatie is in 2013 opgericht met de ambitie om bij te dragen aan het realiseren van een natuurgedreven en volhoudbaar landbouw- en voedselsysteem in Nederland. De korte, lokale keten en de coöperatieve constructie, brengen de zeggenschap over het voedsel weer terug bij boeren en burgers. Onze natuurgedreven aanpak is gericht op regeneratie van de bodem en verhoging van biodiversiteit. Ook werken we toe naar circulaire bedrijfsvoering (input nul). Het concept Herenboeren is gebaseerd op 3 pijlers: natuurgedreven, sociaal verbonden, economisch gedragen.

Hoe dit in de praktijk werkt kun je vinden op deze website: word Herenboer.

Wij, de bijna 500 mede-eigenaren van Hof van Rhee, willen je zaterdag 16 september met trots laten zien wat wij in drie jaar tijd hebben bereikt op de 20 hectare grond.

Deel dit bericht: