Filmavond The biggest little farm uitgesteld tot het najaar

The-Biggest-Little-Farm

Herenboeren Assen stelt de filmavond “The biggest little farm” in theater Podium Zuidhaege in Assen uit vanwege het Corona-virus. We plannen een nieuwe datum in het najaar. Hou onze website in de gaten! 

“De film is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze
complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.”

Even buiten Los Angeles probeert het koppel John en Molly een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. De film toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van deze zoektocht naar harmonie, die ook nog eens adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

We denken dat u veel parallellen zult ontdekken met Herenboeren.

De film is een aanrader voor het hele gezin.

Deel dit bericht: