Hét Duurzaam Drenthe Event 2019

Ontmoetingsplaats om Drentse initiatieven verder te helpen.

Op 8 maart vindt in het provinciehuis in Assen voor de zevende keer Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Dit is de ontmoetingsplaats om duurzame Drentse initiatieven verder te helpen. Dit jaar staat ‘de winst van duurzaamheid’ centraal: voordeel voor mens, milieu en de Drentse economie. Iedereen is er welkom om vernieuwende initiatieven te laten zien en te bewonderen.
Deelnemers kunnen daarnaast kiezen uit verschillende inspiratieworkshops over waterstof, biodiversiteit, educatie, circulaire economie, duurzame inzetbaarheid, duurzaam bodemgebruik en duurzame innovaties. Keynote sprekers van dit jaar zijn Volkert Engelsman en Sacha de Boer.
Op de DatePlaza ontmoeten experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar voor advies, financiële ondersteuning en netwerken. De DatePlaza is een mooie kans voor Herenboeren Assen om contacten te leggen en geïnteresseerden te werven.

Meer informatie vindt u op www.provincie.drenthe.nl/onderwerpen/natuur-milieu/diversen/duurzaam-drenthe/. Hier kunt u zich aanmelden als deelnemer of bezoeker.

Deel dit bericht: